Brow Lift

Wat is een Brow Lift?

De Brow Lift, het liften van de wenkbrauwharen, wordt ook wel Brow lamination genoemd. Dit is de nieuwste trend op het gebied van wenkbrauwen.

De Brow Lift is een behandeling waarbij we de haartjes in de gewenste richting plaatsen met speciale Brow Lift Lotion. 

De behandeling lijkt veel op die van de Lash Lift, waarbij de natuurlijke wimpers via een speciale techniek worden gelift. 

Groeien jouw wenkbrauwhaartjes ook alle kanten op, behalve de juiste? 

Dan is een Brow Lift zeker iets voor jou. Ook kan een Brow Lift bij vrij dunne wenkbrauwen een hoop volume creëren. Wij zorgen ervoor dat warrige en stugge haartjes ‘getemd’ worden. Zo kunnen ze in een bepaalde vorm gelegd worden. Dit is vooral bij wenkbrauwen  (dames & heren) waarbij de haartjes naar beneden groeien of heel warrig zijn. Na deze behandeling zien de wenkbrauwen er vol, sprekend en een beetje ‘fluffy’ uit.” Hou je niet zo van ‘fluffy’, dan kunnen we het ook in een natuurlijke variant uitvoeren.

Heb je graag volume en een tintje? Ook dit is mogelijk! Boek dan onze Brow Lift en Tinting, hierbij worden de haartjes gekleurd zodat er meer definitie gecreëerd wordt.

Voor wie is een Brow Lift nog meer geschikt.

De Brow Lift is geschikt voor iedereen met gekrulde, warrige of gewoon zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes, die bijvoorbeeld naar beneden groeien. Maar natuurlijk ook als je gewoon je wenkbrauw nóg strakker wilt of juist heel erg ‘fluffy’!

Hoe lang heb ik plezier van een Brow Lift.

Je brows blijven zelfs tijdens een regenbui perfect in vorm en het laat je gezicht meer spreken.

De behandeling duurt ongeveer drie kwartier, is compleet pijnloos. Hoe vaker je de behandeling toepast, hoe langer het resultaat van de Brow Lamination/Brow Lift aan zal houden omdat de haartjes de ‘geforceerde’ nieuwe haarrichting over zullen nemen in de haargroei.

Het resultaat van een Brow Lift blijft ongeveer 6 tot 8 weken zichtbaar, maar de precieze duur is afhankelijk van de groeicyclus van je wenkbrauwen, met een beetje geluk kan het dus ook langer. Na verloop van tijd zal het effect geleidelijk verminderen.

Voor wie is een Brow Lift ‘niet’ geschikt.

  • Net na een Henna Brow behandeling (minimaal 5 dagen ertussen, liever eerst Henna).
  • De huid die geïrriteerd/beschadigd is (Acne).
  • Tijdens zwangerschap en/of het geven van borstvoeding. De kans is groot dat de Brow Lift niet goed pakt.
  • Na een recente SPMU-behandeling die nog niet is genezen (na minimaal 2 weken).
  • Binnen 2 weken na een (chemische) peeling.
  • De wenkbrauwen zeer asymmetrisch zijn.
  • De wenkbrauwen dunbezaaid zijn.
  • De wenkbrauwhaartjes kort zijn.
  • De haren die erg stijf zijn, met een neerwaartse groeirichting.

Nazorg.

Zorg dat je de eerste 24-48 uur na de behandeling niet in contact komt met water, dit hebben de wenkbrauwen nodig zodat ze zich goed kunnen settelen.

Het enige wat jij hoeft te doen om je nieuwe wenkbrauwen goed in Shape te houden is ze iedere dag in model te ‘kammen’. Als je de wenkbrauwen eenmaal in model hebt, blijven ze de hele dag zitten. Daarnaast moet je er zo min mogelijk aan zitten en voorkomen dat je de haartjes tegen de richting in kamt. Borstel je brows dus ‘s morgens in de gewenste richting en laat ze verder met rust. Eigenlijk heel handig dus en de hele dag geen omkijken naar.

Klaar om een afspraak te maken?

Afspraak maken
Afspraak maken