Lip Lighting

Wat is een Lip Lighting SPMU behandeling?

De Lip Lighting behandeling is een gespecialiseerde behandeling voor mensen met donkere lippen. Bij sommige mensen zijn de lippen van nature altijd donker geweest en bij anderen is dit op latere leeftijd pas ontstaan. Als je dit niet mooi of storend vindt kun je dit laten behandelen. Dit noemen we een donkere lippen correctie oftewel Lip Lighting. 

De oorzaak van donkere lippen kan veel redenen hebben. Het kan van nature altijd al donker zijn geweest, maar ook roken en een slechte doorbloeding (weinig zuurstoftoevoer) en hyperpigmentatie (door de zon) hebben hier invloed op. Donkere lippen komen in verschillende kleurtonen voor in blauw, paars, grijs en donkerbruin. 

Voor de donkere lippen is een speciale techniek die toegepast wordt om de lippen op te lichten en naar een gewenste kleurtint te krijgen. Donkere lippen zijn extreem gevoelig om donkerder te worden bij een verkeerde kleur keuze en/of bij een verkeerde micropigmentatie techniek, ook zijn ze vele malen gevoeliger voor littekenweefsel. Daarom hebben donkere lippen gemiddeld minimaal 2 tot 3 behandelingen (soms meer) nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Het aantal behandelingen is per persoon verschillend. Het heeft te maken met hoe donker de eigen lippen zijn hoe langer het duurt voor de lippen de pigmenten opnemen.

Door middel van de donkere lippen correctie (neutralisatie) techniek kunnen de lippen een egale lipkleur krijgen. Pas na een neutralisatie kan tijdens de nabehandeling de gewenste lip tint aangebracht worden zoals roze, rood en peachy.

Bekend met Herpes Simplex (koortslip)?

Heb je wel eens een koortslip, dan raden we aan om voor de behandeling van de lippen via de huisarts een kuur (met Aciclovir/Valaciclovir of een ander middel) te halen. Een ander advies is om van tevoren te starten met het innemen van L-Lysine. Dit is een natuurlijk voorkomend aminozuur waarbij de kans op een koortslip vlak voor de behandeling aanzienlijk afneemt. Mochten er vragen zijn m.b.t. bovenstaande neem dan even contact op via info@indulgebeauty.nl

Wanneer het virus actief is op de dag van de behandeling kun je uiteraard niet behandeld worden met semi-permanente make-up. Je moet wachten tot het geheel genezen is.

Klaar om een afspraak te maken?

Afspraak maken
Afspraak maken