Welke Eyeliner past er bij jou?

Heb je niet iedere ochtend even veel zin om je make-up tot in de puntjes te verzorgen maar wil je er wél goed uitzien? Semi-permanente make-up eyeliner geven je ogen op ieder moment van de dag een geweldige look. Je ogen spreken zonder dat de make-up overheerst. Kies voor een verbluffende oogopslag en een snelle start van iedere dag.

Semi-permanente eyeliner kan op verschillende manier toegepast worden. Het is mogelijk om een Classic eyeliner te plaatsen of een eyeliner met een kleine/grote wing (eyeliner die verder doorloopt buiten het ooglid). Zo heb je ook nog een Infralash/Guyliner of een Shaded eyeliner. De shadowliner is de nieuwste trend op het gebied van permanente eyeliner. Hierbij wordt eerst een basis eyeliner gemaakt waarna deze als het ware wordt uit geschaduwd. Het resultaat is alsof het ooglid is aangezet met een kohlpotlood. Alle eyeliner behandelingen worden aangebracht met een pigmenteer machine en hele dunne naadjes voor een super strak resultaat. Permanente eyeliner kan zowel op het onderste ooglid als op het bovenste ooglid of op beide.

“HET OOG WIL OOK WAT…”

Voordelen SPMU Eyeliner.

Het grootste voordeel van permanente eyeliner is dat het altijd aanwezig is. Maar ook wanneer je weinig wimpers, asymmetrische of kleine ogen hebt, kan een permanente eyeliner een uitkomst zijn. Als je wakker wordt zijn je ogen direct mooi opgemaakt en heb je een frisse look. Ook tijdens het sporten en zwemmen blijft de eyeliner zitten waar hij zit. Permanente eyeliner scheelt heel veel tijd.  Weinig of geen tijd besteden aan je make-up, mooi naar bed en ook weer mooi opstaan is toch geweldig!

Even de voordelen op een rijtje:

 • Bespaart tijd.
 • Langer in bed kunnen blijven liggen.
 • Geen gedoe meer met wattenstaafjes.
 • Je vindt het lastig om eyeliner aan te brengen omdat je geen vaste hand hebt of je bent brildragend.
 • Je hoeft niet bang te zijn dat je eyeliner uitloopt wanneer je sport, doucht of naar de sauna gaat.
 • Altijd sprekende ogen.
 • Vollere wimperrand.
 • Een uitkomst voor wie een allergie heeft voor gewone make up.
 • Je hebt er ruim 2 jaar plezier van (hierna is het tijd voor een touch up).

Hoe verloopt een eyeliner behandeling?

1. Intake.

Voor de behandeling  beginnen we eerst met het bespreken van jouw wensen. Past Infralash, (Winged) eyeliner of Shaded permanente eyeliner het beste bij jou? Welke tinten hebben jouw voorkeur?
Daarnaast wordt er bij elke afspraak het “informed consent” formulier ingevuld (verplicht volgens de GGD-richtlijnen). Deze vragenlijst is nodig om de behandeling veilig en verantwoord te laten verlopen. SPMU kan namelijk in sommige gevallen van ziektes of in combinatie met een aantal medicijnen, niet worden aangeraden. Mochten er vragen zijn m.b.t. bovenstaande neem dan even contact op via info@indulgebeauty.nl.

2. Voortekenen.

De eyeliner wordt eerst getekend zodat jij een goed idee krijgt van het uiteindelijke resultaat. Er wordt tijdens het voortekenen gekeken naar de asymmetrie van de ogen, of je kleine/grote ogen hebt, veel of weinig wimpers. Op deze manier kunnen we het beste advies geven wat het beste bij jou oogvorm en gezicht past en jou ook laten zien wat de mogelijkheden zijn. Ben jij helemaal tevreden met het voorstel? Dan gaan wij over tot de uiteindelijke behandeling.

3. Start behandeling.

Nadat de vorm en kleur zijn bepaald, starten we met de behandeling. De behandeling duurt ongeveer 2 uur. Er wordt gebruik van de apparatuur en pigmenten van Swiss Color (Zwitsers merk). Het is een schitterend merk waar veel aandacht wordt besteed aan intense research. De Zwitserse kwaliteit staat, zoals algemeen bekend, voor precisie en veiligheid. Daarnaast zijn de Swiss Color pigmenten ijzeroxide vri en vrij van PAA’s en PAKS, hierdoor gaat je eyeliner niet verkleuren (ook op langere termijn). 

4. Nazorginstructies.

Voorafgaand aan de behandeling ontvang je per mail duidelijke nazorginstructies. Deze zijn van belang bij het herstelproces van de eyeliner. Probeer deze daarom zo nauwkeurig mogelijk op te volgen.

5. Nabehandeling.

Tussen 6 tot 10 weken na de eerste behandeling vindt de nabehandeling plaats. Dit is om de eyeliner te perfectioneren en eventueel de kleur iets meer intensiteit te geven.

Hoe lang heb ik plezier van mijn eyeliner?

Gemiddeld blijft een eyeliner 3 tot 5 jaar mooi, daarna is het aan te raden om je eyeliner weer op te frissen zodat je weer een mooie intense kleur krijgt.

Hoe verloopt het genezingsproces van de eyeliner?

Dag 1-3: zeer donker.
Dag 4-10: kans op vervaging.
Dag 11-28: géén kleur/vorm te zien.
Dag 29-35: licht kleur te zien.
Dag 36-50: kleur en vorm beter zichtbaar.

Belangrijke punten.

 • De eyeliner mag niet geplaatst worden op een ooglid met te veel rode bloedvaatjes, dit kan het pigment laten uitlopen (migratie).
 • De eyeliner mag niet te dicht bij de traanbuis worden geplaatst.
 • Wanneer er wordt gekozen voor een eyeliner op het boven en onderste ooglid mag deze niet op elkaar aansluiten. Dit geeft een onnatuurlijk resultaat en ziet er niet mooi uit.
 • Een Winged eyeliner wordt niet geplaatst bij een rijpere huid of overhangend ooglid.
 • Het oog heeft een hele dunne huid daarom moet er zeer zacht en heel rustig gewerkt worden.

Klaar om een afspraak te maken?

Afspraak maken
Afspraak maken